AMI 4 Copy 1200x800 1

 

 

AMI - 100% ËLECTRIC: CITROËN ÎNCEPE CAMPANIA DE PUBLICITATE

Dezvăluită pe 27 februarie la Paris La Défense Arena, comercializată în magazinele Fnac și Darty și în rețeaua de distribuție Citroën din 15 iunie, AMI - 100% ËLECTRIC își prezintă prima sa campanie publicitară.

 

Difuzat duminică 23 august în Franța, filmul TV va fi dezvăluit în avanpremieră pe YouTube la adresa: https://youtu.be/CWKbsfpNUGQ

 

Citroën își lansează ofensiva de electrificare cu AMI - 100% ËLECTRIC și inovează oferind o soluție individuală de mobilitate care le permite oamenilor să se deplaseze în mod protejat într-un obiect închis, 100% electric, accesibil tuturor. Ofertele sale "a la carte” deosebit de competitive sunt adaptate nevoilor tuturor. 

 

 AMI Titre copy 1200x800

 

 

Cu AMI - 100% ËLECTRIC, Citroën implementează metode de distribuție cât mai apropiate de doleanțele clienților. După ce a fost scos la vânzare 100% online în luna mai, comercializarea sa în peste 39 de magazine Fnac și Darty și sosirea sa în rețeaua de distribuție Citroën în iunie a.c., AMI - 100% ËLECTRIC își prezintă astăzi campania publicitară. Până la sfârșitul verii, peste 100 de puncte de vânzare în rețeaua Citroën vor prezenta această nouă soluție de mobilitate urbană. Acesta va fi evidențiat în showroom-uri într-un spațiu pop-up dedicat, special conceput pentru Ami. De la deschiderea comenzilor pe site-ul său store.citroen.fr/ami, AMI - 100% ËLECTRIC are deja un total de peste 800 de vânzări realizate 100% online.

 

 AMI 1 copy 1200x800

 

 

În cadrul lansării AMI - 100% ËLECTRIC, Citroën și agenția Traction (grupul BETC) prezintă o campanie formată din 13 filme de 15 până la 30 de secunde, fiecare subliniind unul dintre avantajele acestui mijloc de mobilitate electrică, mijloc care constituie o revoluție în industria auto.

 

 AMI 3 copy 1200x800

 

 

Această campanie „dovadă”, în curs de perturbare a codurilor de publicitate tradiționale din sfera auto, demonstrează cu nerăbdare modul în care AMI - 100% ËLECTRIC depășește "capcanele" diferiților jucători de mobilitate:

 

 

• mai accesibil decât soluțiile actuale, cu oferta sa de 19,99 € / lună

• mai sigur decât un scuter datorită interiorului său complet protejat

• mai agil și compact decât celelalte vehicule, datorită razei de rotire foarte scurte și a lungimii sale de 2,40m 

• mai stabil decât un scuter datorită celor 4 roți 

• mai rezistent decât o bicicletă electrică datorită autonomiei sale de 75 km ...

 AMI 2 copy 1200x800

 

 

Fiecare film justifică ingeniozitatea Ami - 100% electric și permite acestui mijloc unic de mobilitate să-și găsească puțin mai mult locul în mijlocul peisajului urban actual.

Regizat de Camille + JB (producția SOLDATS.TV) și cadențat de notele „Papa” din grupul Matenka (Start Rec producție), filmul va fi lansat la televizor și pe rețelele de socializare începând cu 23 august 2020.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz