Alpine A110 Color Edition 2020 3

 

 

* Ediția limitată A110 Légende GT este, inca, cel mai rafinat A110 
* A110 Color Edition este un nou program sezonier care se va derula anual
* Atelier Alpine este noul program de personalizare al producătorului francez de mașini sport
* Noul director alpin Patrick Marinoff vizează performanțe internaționale

Alpine A110 Color Edition 2020 1

Deoarece Alpine face demersuri în planul său pe termen lung, producătorul de mașini sport premium anunță ediția limitată A110 Légende GT. Cea mai rafinată interpretare a modelului A110 de până acum este dezvăluită alături de A110 Color Edition 2020 și Atelier Alpine.

Limitat la 400 de exemple la nivel mondial, A110 Légende GT ia ca bază A110 Légende. Cu elemente de design personalizate atât în ​​interior cât și în exterior, crește personalitatea elegantă a A110 Légende. Rezultatul este cea mai sofisticată variantă a lui Alpine, una care va pune Alpine ferm pe radarele celor mai exigenți cumpărători de mașini sport.

Între timp, A110 Color Edition 2020 introduce o nouă serie limitată în gama de modele Alpine și cu acesta un nou program în desfășurare. Ca și colecțiile sezoniere din lumea modei, A110 Color Edition va fi actualizată anual. Pentru 2020, A110 Color Edition se bazează pe A110S intens și palpitant. Acesta este finalizat exclusiv în Sunflower Yellow și va fi oferit spre vânzare din aceasta primavara si pana la sfârșitul anului 2020. Odată vândută versiunea, finisajul de vopsea va fi retras din paleta de culori Alpine.

Atelier Alpine, în sfârșit, este programul de personalizare al producătorului francez de mașini sport. Alături de 29 de noi opțiuni de vopsea exterioară care se inspiră din culorile moștenite din trecutul Alpin, Atelier Alpine oferă, de asemenea, diverse finisaje pe roți și culori ale etrierului de frână. Fiecare noua madina A110 poate fi acum la fel de individuala ca și proprietarul său.

(Credit Photo: © LIONEL KORETZKY) 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz