2020MORPHOZ1

 


Renault dezvăluie mașina conceptuală MORPHOZ, ilustrând viziunea sa asupra mobilității electrice viitoare. Acest vehicul modular oferă o adaptare personalizată la nevoile, dorințele și utilizările fiecărei persoane in ideea de a depasi toate limitele auto.

 

Renault MORPHOZ este un vehicul electric personal, conectat și echipat cu funcții de conducere autonomă de nivelul 3. Poate fi partajat, atunci când nu este utilizat.


MORPHOZ este adaptabil: poate fi transformat pentru a se potrivi tuturor utilizărilor, atât celor din viața de zi cu zi, pentru călătorii scurte, cât și celor care necesită o calatorie mai lungă.

 


Profită de viitoarea platformă electrică modulară CMF-EV pentru a oferi mai multe configurații de putere, capacitate și rază de acțiune, precum și volumul portbagajului. Prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault care vor ajunge din 2021 pe piata de profil.

 

Acest vehicul futurist reprezintă viziunea Renault asupra mobilității electrice personale și partajabile din anii de după 2025. Se numește MORPHOZ. Și se bazează pe noua platformă electrică modulară CMF-EV a Alianței pentru a oferi mai multe configurații nu numai de putere, capacitate și gamă, dar și de opțiuni pentru utilizatori și spațiu de încărcare.

 

Fidel cu ADN-ul mărcii, conceptul MORPHOZ întruchipează cat se poate de clar strategia de design „Floare de viață” a Renault, care se bazează în jurul etapelor din viața unei persoane. Cu toate acestea, nu este doar o viziune exploratorie a mobilității. În ceea ce privește designul, detaliile și prezentarea interioară, acestea prezintă și o nouă familie de modele electrice Renault pentru anii următori.

 

"Îndrăzneț în modularitatea sa, inovator în designul său, centrat pe om, prin capacitatea sa de a facilita schimbarea, conceptul MORPHOZ întruchipează perfect noua filozofie LIVINGTECHTM a designului Renault. Tehnologia în toate formele sale - proiectare, inteligență la bord, conectivitate, amenajare interioară - servește o nouă experiență de călătorie pentru toți utilizatorii vehiculului. De la experiența de zi cu zi la week-end și vacanță. Conceptul MORPHOZ este o experiență cu adevărat de viață", opineaza Laurens van den Acker, EVP, Corporate Design Groupe Renault. 

 

"MORPHOZ oferă mașinile noastre viitoare, de înaltă performanță. Platforma modulară dedicată CMF-EV optimizează performanțele electrice ale vehiculului, iar ampatamentul lung... oferă noi posibilități de design deosebit", a declarat Gilles Normand, SVP, Vehicule electrice și servicii de mobilitate, Groupe Renault

 

(Credit Photo: © JULIEN Oppenheim) 

 

2020MORPHOZ2

2020MORPHOZ12

2020MORPHOZ10

2020MORPHOZ11

2020MORPHOZ9

2020MORPHOZ8

2020 MORPHOZ 5 temp0

2020MORPHOZ62020MORPHOZ4

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz