Dacia SPRING6

 


* Dacia Spring prevede cea mai accesibilă mașină electrică din Europa
* O ofertă ideală pentru noi servicii de mobilitate și pentru proprietarii de mașini individuale

 Dacia SPRING4

Fidela reputației sale de „schimbător de jocuri auto”, Dacia este gata să înceapă un nou capitol din istoria sa ilustră cu lansarea Dacia Spring: un showcar care prevestește primul model complet electric al Daciei. Cu modelul Spring, Dacia este gata de revoluția electrică la prețuri accesibile!

 

În doar 15 ani, Dacia a zguduit industria auto până la baza sa cu revoluționarul Logan (pe piața auto nouă) și Duster (pentru SUV-uri). Brandul continuă să se schimbe odată cu timpul, păstrând fidel valorile sale originale: vehicule simple, moderne, fiabile și robuste la un preț avantajos. Este o adevărată poveste de succes cu 6,5 milioane de clienți, ceea ce îl face liderul european al vânzărilor private datorită Logan, Sandero și Duster.

 

O nouă Dacia rEVolution

 Dacia SPRING5

Masina electrică Dacia Spring este în conformitate cu viziunea Grupului Renault de a oferi o mobilitate accesibilă și durabilă accesibilă tuturor, respectând în același timp valorile și filozofia mărcii Dacia. Acesta prefigurează o mașină 100% electrică cu 4 locuri, oferind un acces mai ușor pentru un mare număr de persoane la o mobilitate mai ușoară și mai virtuoasă, cu o mașină cu 5 uși care combină simplitatea, fiabilitatea și accesibilitatea.

 Dacia SPRING2

Ușor și compact, modelul standard din fabrica Dacia Spring va avea o gamă de vârf ce asigura o autonomie de peste 200 km în WLTP, care garantează versatilitatea pentru utilizarea urbană și suburbană fără stres.

Acesta va fi disponibil în 2021.

Pentru a reuși această nouă revoluție, Dacia își valorifică experiența de 10 ani de la Groupe Renault ca pionier și lider în mobilitatea electrică.

 

O mașină electrică de oraș ce stabileste noi tendințe

 Dacia SPRING7

Mașina electrică Dacia Spring este un autovehicul cu adevărat electrizant, great pentru a stabili noi tendințe. Corpul gri de șoarece pastelat este îmbunătățit cu insertii mate de culoare portocaliu fluorescent, cu decupaje de-a lungul aripilor, barelor de acoperiș și Al panoului inferior al ușii s.a.m.d. Stilul său SUV afirmativ și dimensiunile compacte îl fac vehiculul ideal pentru utilizarea de zi cu zi, cu liniște sufletească garantată.

 

O atenție deosebită a fost acordată luminilor. În față, farurile cu LED-uri complete au fost montate în două moduri: o bandă orizontală în secțiunea superioară și sase spoturi cu caracteristici grafice încorporate în bara de protecție. Pe partea din spate, cele patru lumini cu LED-uri complete creează un efect „dublu-Y”. Aceste efecte vizuale marchează viitorul identității luminoase Dacia.

 

Prin această nouă semnătura luminoasă, capota cu nervuri și grila radiatorului solid tratat special, capătul frontal al masinii electrice Spring exprimă rezistență și fiabilitate. 

 Dacia SPRING8

 

Cu motorul său electric și bateria adaptate pentru utilizarea de zi cu zi, Dacia Spring răspunde nevoilor practice ale mobilității urbane și suburbane. Este un vehicul robust care oferă proprietarilor de autovehicule private și de flotă întreaga sferă de beneficii ale vehiculelor electrice: ușurință la volan, funcționare silențioasă, fără vibrații, emisii zero, etc. În plus, este ușor de încărcat și nu necesită foarte multa întreținere.

 

Dacia Spring este o soluție ideală pentru serviciile de mobilitate noi, cum ar fi flotele auto. Prin urmare, versiunea sa standard va fi oferită și pentru această piață, în cadrul căreia Groupe Renault are cea mai mare flotă auto-electrică din Europa (7.800 ZOE, Kangoo Z.E. și Twizy).

 

Despre Dacia:

Dacia este un brand Renault Group, prezent în 44 de țări, în principal în Europa și bazinul mediteranean. Fondată în România, în 1968, brandul a fost cumpărat și reînviat de către Grupul Renault în 2004 cu modelul Logan. Dacia are cele mai bune mașini din punct de vedere valoric pe piață. Cu numele sale iconice - Logan, Sandero și Duster - marca a avut un succes comercial uriaș. În 2019, Dacia a înregistrat recordul vânzărilor anuale cu 737.000 de vehicule vandute, ducându-și baza de clienți la aproape 6,5 milioane de clienți. (Credit Photo: Amos Fricke) 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz