PhotoPictureResizer 190926 061815461 Crop 1200x800

 

CITROËN PREZENTĂ SPACETOURER, CONCEPTUL CITROËNIST ÎN AFACEREA COMERCIALĂ A VEHICULELOR


- Citroën este un jucător important pe piața de "case mobile" și continuă să își consolideze poziția "al doilea producător preferat" al Europei în 2019.

 

- Brandul invită fanii "caselor mobile" să viziteze Expoziția de vehicule de agrement în perioada 28 septembrie - 6 octombrie 2019 la Paris - Le Bourget.

- În cadrul acestei ediții a spectacolului autovehiculelor, Citroën va prezenta conceptul SpaceTourer, un concept versatil, modern și conectat. Această "casă mobilă" , care poate transporta bicicleta Rider The Citroënist by Martone, se adresează tuturor celor care caută aventură și sunt interesați de echipamente conectate.

- Citroën invita vizitatorii să testeze gama sa de vehicule de agrement.

 

01 - CITROËN: NUMĂRUL 2 EUROPEAN

Citroën va fi prezent la Salonul de Vehicule de Agrement din Paris-Le Bourget, în perioada 28 septembrie - 6 octombrie 2019. Brandul va expune tot know-how-ul care îi permite să fie un jucător cheie pe piața de "case mobile". Un succes pentru Citroën, arătat prin clasamentul său continuu ca producător de vehicule nr. 2 ales de fanii caselor mobile.

 

La sfârșitul lunii iunie 2019, Citroën avea o cotă de piață europeană de peste 11,7% (+ 1,7pts) pe segmentul de locuințe mobile, cu vânzări mai mari cu 29% în cele patru piețe principale: Germania, Franța, Anglia și Italia. Modelele SpaceTourer și Jumper, ambele convertibile, sunt o dovadă a dinamismului Citroën. Aceștia au jucat un rol important în această creștere, cu vânzări în creștere cu 68%, respectiv cu 4% în prima jumătate a anului 2019 (față de prima jumătate a anului 2018).

 

 

02- CASA MOBILĂ CITROËN: CONCEPTUL CITROËNIST SPACETOURER

Ca o ofertă iconică și modernă, SpaceTourer este suportul ideal pentru multe transformări. Această autoutilitară compactă este cea mai bună ilustrație. A fost dezvăluit pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva și este așteptat cu nerăbdare la Salonul Vehiculelor de Agrement. Numele său se referă la atașamentul fanilor față de Brand, al cărui ADN îl perpetuează: o formă grafică, plină de caracter și o promisiune de mobilitate într-un confort absolut, fidel programului Citroën Advanced Comfort®. SpaceTourer Conceptul Citroënist este un vehicul conceput și echipat pentru petrecerea timpului liber, care poate transporta un model de bicicletă foarte la modă, realizat cu expertiza partenerului Martone.

Pe scurt, Conceptul Citroenist SpaceTourer este:

- O autoutilitară cu design funcțional. Pentru a consolida identitatea acestuia, Conceptul Citroënist SpaceTourer oferă un cod de culori elegant alb-negru care asigură armonia dintre exterior și interior, cu insertii roșii Martone pentru a evidenția linia caroseriei, a roților și a scaunelor. 

- O camionetă nomadă și ușor de manevrat. Conceptul Citroënist SpaceTourer este complet echipat pentru a trăi o viață plina de libertate în timp ce sunteți conectat. Acest concept de casă mobilă oferă un aspect interior specific (cu acoperiș pop-up) dezvoltat de un producător de autoutilitare specializat în case mobile. Pot dormi 2 persoane și se poate depozita o bicicletă datorită unei șine duble de depozitare pe podea în interior și are un dulap multimedia practicabil și modulabil care formează un birou conectat și un ecran TV.

- O dubă robustă și practică. Capabil să răspundă la utilizări mai intense sau să iasa de pe drumul asfaltat, acesta poate conta pe garda la sol ridicata și pe tracțiunea integrală, realizată de Automobiles Dangel, păstrând totodată confort ul, stabilitatea pe drum și performanțele SpaceTourer. Motorul său BlueHDi 150 S&S BVM6 asigură putere și versatilitate în fiecare moment.

- O libertate extinsă de mișcare. SpaceTourer Conceptul Citroënist SpaceTourer a fost conceput pentru a transporta bicicleta exclusivă „Rider The Citroënist by Martone”, dezvoltată în parteneriat cu Martone. Această bicicletă, care reflectă codurile stilistice ale conceptului, este disponibilă pentru achiziționarea online pe www.lifestyle.citroen.com la prețul de 950 de euro, alături de alte produse „The Citroënist”.

 

03- CITROËN: O MARCĂ DE O SUTĂ DE ANI

Un brand popular în sensul nobil al termenului, Citroën a lucrat întotdeauna pentru promovarea mobilității și evadării la un preț accesibil. Loial până la 100 de ani de inovație la Citroën, Conceptul Citroënist SpaceTourer iși arată cu mândrie legătura cu un secol de istorie prin autocolantul de format mare „Citroënist Est.1919”. 

 

Un centru de testare Citroën va fi, de asemenea, propus vizitatorilor târgului de vehicule de agrement 2019. 

 

Informații practice

Salonul de vehicule de agrement este un eveniment anual nelimitat pentru fanii și profesioniștii caselor mobile, rulote, remorci, echipamente și accesorii. Este cea mai mare expozitie pentru vehicule de agrement din Europa și peste 90.000 de vizitatori sunt așteptați la acest eveniment.

 

Date: sâmbătă 28 septembrie până duminică 6 octombrie 2019

Locul: Paris - sala de expoziții Le Bourget

Orele de deschidere: 10:00 - 19:00

 

19.014.001 1200x800

PhotoPictureResizer 190926 061834452 crop 1200x800

PhotoPictureResizer 190926 061815461 crop 1200x800

c19.014.013 1200x800

19.014.022 0 1200x800

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz