APM Tokyo Games 31 1000x600 1200x800

 

Toyota susține Tokyo 2020 cu un vehicul de mobilitate special conceput "APM"

 

Toyota Motor Corporation (TMC), partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, a anunțat că pentru a sprijini Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020, dezvoltă un nou produs special intitulat "APM (Accessible People Mover), un vehicul de mobilitate conceput în mod expres pentru a fi utilizat la Jocurile Olimpice.

 

Prin intermediul Jocurilor Olimpice si Paralimpice, Toyota își propune să ofere tuturor oamenilor libertatea de mișcare sau ceea ce se numește "Mobilitate pentru Toți". APM ia această provocare la maxim, deoarece oferă o soluție "de ultima mila" care ajută transportul la cât mai multe evenimente și locuri, inclusiv sportivii și personalul de la a este jocuri, precum și tuturor tipurilor de vizitatori cu nevoi de acces, cum ar fi persoanele în vârstă, persoanele cu deficiențe, femeile însărcinate și familiile cu copii mici, printre altele. De asemenea, se anticipează că o parte a flotei de APM va fi utilizată pentru activitățile de salvare la evenimente / locații în timpul verii. În timpul Jocurilor Olimpice si Paralimpice Tokyo 2020, Toyota va angaja aproximativ 200 de APM-uri in miscare, vehicule care vor sprijini transportul vizitatorilor și personalului în diverse facilități, inclusiv în locurile în care vor avea loc evenimente sau concursuri și site-uri oficiale, cum ar fi satul olimpic.

 

APM Tokyo Games 7 1024x562 1200x800

APM Mobility Vehicle

 

APM (Accessible People Mover) este un vehicul electric de joasă treaptă (BEV), destinat transportului vizitatorilor și al personalului de la Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020. Acesta va cuprinde scaune pe trei rânduri și poate găzdui scaune cu rotile în al doilea rând prin plierea scaunelor. Poate găzdui și o targă.

 

Caracteristici principale:

 

"Modelul de bază": pentru a susține mai multă prezență la eveniment, furnizeaza transportul "ultimul kilometru"

* Un vehicul electric (BEV) pentru distante scurte, cu viteză redusă, care este destinat transportului vizitatorilor și personalului în cadrul unor locații mari de evenimente / locuri de intalnire. Utilizat de toate tipurile de participanți la jocuri, inclusiv personalul și sportivii, precum și alții, cum ar fi vizitatorii, inclusiv persoanele în vârstă, persoanele cu deficiențe, femeile însărcinate și familiile cu copii mici.


APM va cuprinde scaune pe trei rânduri. În primul rând va fi scaunul șoferului, al doilea rând va fi un set de trei scaune, iar al treilea rând va oferi scaune pentru doua persoane, permițând așezarea totală pentru șase persoane, cinci pasageri și un șofer. Atunci când este utilizat pentru pasagerii din scaunele cu rotile, configurația poate fi modificată prin plierea scaunelor.


Având în vedere siguranța, poziția scaunului șoferului a fost ridicată și localizată central pentru a permite șoferului să vadă pasagerii și să-și susțină nevoile individuale pe măsură ce intră / iese din vehicul.


Scaunele pasagerilor sunt accesibile de pe ambele părți ale vehiculului, iar designul general ia în considerare nevoile variate ale clienților, cu bare de siguranță pe ambele părți pentru a ajuta pasagerii la intrarea și ieșirea din vehicul și, totofata, sunt echipate cu plăcuțe de ancorare și rampe pentru a permite accesul optim și transportul pasagerilor cu scaune cu rotile.

 


"Relief" Specificații: Asigurarea activităților de ajutor pe durata competitiilor sportive 

 


În timp ce utilizați modelul de bază Al Vehiculului APM, jumătate din spațiul oferit de al doilea și al treilea rând a fost rezervat pentru o targă. Vehiculul a fost, de asemenea, proiectat cu spațiu cei doi angajați ai personalului de asistenta. 

 


Specificații principale:

 

Screen Shot 2019 07 17 at 11.10.29 AM

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz