Big DACIA Picnic At Chaalis Abbey00 1200x800

 


* Al 11-lea eveniment "Marele Picnic Dacia" a reunit 10.000 de fani ai mărcii, duminică, 30 iunie 2019, la Chaalis Abbey, lângă Paris.

 

* În plus față de vânătoarea de comori și testele de încercare ale noului Duster 4x4, participanții au avut șansa de a asista la un spectacol remarcabil al "Dacie Talents", alăturat pe scenă de cântăreața franceză Jenifer.

 

* Verifică cele mai importante momente ale Marelui Picnic Dacia din 2019 pe site-ul www.grandpiqueniquedacia.com.

 

 Big DACIA picnic at Chaalis Abbey000 1200x800

 

Boulogne-Billancourt, 1 iulie 2019 - La aniversarea anuală a "Big Dacia Picnic", desfășurată în 30 iunie 2019 la Chaalis Abbey din departamentul Oise, la nord de Paris, Dacia a dezvăluit comunității sale noua ediție ultra-limitată Duster Black Collector. Evenimentul a devenit un punct culminant anual în ultimii zece ani, reunind circa 10.000 de membri ai comunității Dacia. Participanții la acest an au beneficiat de o serie de activități de familie și au testat și versiunea 4x4 a modelului Duster.

 

Black Collector: Duster ca "aventurier elegant"

 

Bazat pe nivelul de dotare Prestige, Duster Black Collector se mândrește cu stilul unic, oferind un aspect "aventurist elegant". Ediția limitată conține vopsea neagră metalică și benzi exclusive la exterior, covoare de protecție și un sistem audio focal la interior. Nivelurile echipamentelor IT sunt mai mult decât generoase, cu o cartelă hands-free, cu cameră multiplă și ecran multimedia compatibil cu Apple CarPlay ™ și Android Auto ™.

 

Disponibil doar ca o versiune de 4x2 cu un motor pe benzină de 1,3 TCe 130 PF, seria limitată va fi comercializată în Franța în 500 de unități, cu un prag de ușă numerotat subliniind caracterul exclusiv al mașinii.

 

Și într-o premieră pentru brand, rezervările pentru modelul ediției limitate vor fi doar online. Asigurați-vă că vizitați site-ul duster-blackcollector.dacia.fr în septembrie.

 

Jenifer se alătură șapte talente Dacia pe scenă

 

Cântăreața franceză Jenifer, care a scos opt ​​albume și a fost prezentată ca membru al juriului la show-urile de televiziune "The Voice" și "The Voice Kids", s-a alăturat participanților la "Big Dacia Picnic" cu un concert de peste o oră. Șapte talente Dacia, artisti ai comunității Dacia, care au încântat mulțimea cu muzică, dans, cântece și magie au deschis pentru consacratul artist.  (Photo Credits: L'Oeil du Diaph)

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz