New Renault ZOE11 1200x800

 


Noul ZOE este mai performant decât oricând, în special datorită puterii sale crescute și a razei de acțiune. Designul său asertiv îi conferă un caracter și mai mare. Noul ZOE oferă o gamă largă de echipamente de înaltă tehnologie care servesc atât confortuluu de conducere, cât și experienței la bord. Plăcerea de a conduce 100% electric are o nouă dimensiune!

New Renault ZOE10 1200x800

 

Design: un caracter asertiv

 

Datorită îndrăznelii tinereții și dinamismului maturității sale, New ZOE a atins o piatră de hotar în ceea ce privește designul. Formele moi ale generației anterioare au în prezent caracteristici mai distincte, care fac ca mașina să se evidențieze pe șosea și să ofere mai multe locuri. Designerii Groupe Renault au acordat o atenție deosebită finisajelor interioare de calitate, confortului și ergonomiei. Un plus de notorietate față de noul ZOE este afișarea driverului de 10 inchi - o caracteristică unică disponibilă chiar de la versiunea de bază.

 New Renault ZOE12 1200x800

 

Intervalul de acțiune și încărcarea: ZOE merge mai departe și mai departe

 

Noul ZOE are un Z.E. 50 care se deplasează până la 390 de kilometri pe WLTP *. De asemenea, acum oferă o încărcare rapidă, o adăugare la opțiunile de încărcare de curent alternativ disponibile deja acasă sau pe stradă.

 

Confortul de conducere: senzații electrizante

 

Noul ZOE adaugă un motor mai puternic de 100 kW, potrivit pentru banda rapidă, pentru farmecele intrinseci ale conducerii electrice și, de asemenea, un mod nou adaptat la condusul urban, permițând utilizarea redusă a pedalei de frână, precum și multe ajutoare de conducere concepute pentru confort și siguranță.

 New Renault ZOE2 1200x800

 

Renault EASY CONNECT: o experiență simplificată de la început și până la sfârșit

 

Cu noul Renault EASY CONNECT, New ZOE răspunde vieților noastre din ce în ce mai conectate. Acesta combină noul sistem multimedia Renault EASY LINK cu aplicația MY Renault, oferind șoferilor o gamă largă de aplicații și servicii concepute pentru a le însoți în toate activitățile zilnice.

 New Renault ZOE7 1200x800

 

* Gama de conducere WLTP (Procedura de testare a vehiculelor cu lumină armonizată la nivel mondial, ciclu standardizat: 57% din călătoriile urbane, 25% din călătoriile suburbane, 18% din călătoriile pe autostradă), pentru versiunea ZOE Life. (Photo Copyright: Renault Marketing 3D-Commerce) 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz