4190416eng 01 1200x800

 

Honda expune Premiera Mondială a Conceptului X-NV, un model de concept pentru a doua mașină electrică exclusivă din China, la Auto Shanghai 2019


SHANGHAI, China, 16 aprilie 2019 - Honda a prezentat astăzi premiera mondială a conceptului X-NV Concept, un model concept al exclusiv vehiculului electric (China) exclusiv din China, la Auto Shanghai 2019 (Expoziția Internațională de Automobile & Zile de presă: 16-17 aprilie, 2019, Zile publice: 18-25 aprilie 2019).


Conceptul X-NV dezvoltat în comun de Honda Motor China Technology Co., Ltd. și Dongfeng Honda este un model conceptual pentru primul model de producție în masă, modelul Dongfeng Honda, care va fi introdus exclusiv pe piața chineză. Modelul de producție în masă, bazat pe conceptul X-NV, este programat să intre în vânzare în a doua jumătate a anului 2019.

 

Anul trecut, Honda a anunțat viziunea sa pe termen mediu privind electrificarea în China, care este "să introducă pe piață mai mult de 20 de modele electrificate până în 2025". Pe baza acestei viziuni, GAC Honda a introdus un EV dezvoltat exclusiv pentru piața chineză, Everus VE-1, anul trecut, iar Honda intenționează să introducă modele hibride plug-in începând cu 2020.

 

Mai mult decat atat, pe langa automobile, Honda a introdus anul trecut motocicleta electrica V-GO si produsul Micro Mobility electrificat Transcooter. Honda va accelera în continuare electrificarea unei game largi de produse de mobilitate.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz