Renault TALISMAN S Edition 1200x800

 

 

SNCF MOBILITES INTRĂ ÎN PARTENERIAT CU GROUPE RENAULT ȘI KARHOO START-UP ȘI LANSEAZĂ "MON CHAUFFEUR", UN NOU SERVICIU TGV DE NEUITAT



* În parteneriat cu Groupe Renault și start-ul său Karhoo, SNCF lansează prima platformă de mobilitate care compară taxiurile și ofertele VTC care completează călătoria cu trenul.

 

* "Mon Chauffeur" este un nou serviciu pentru clientii TGV INOUI, care promite o calatorie buna si neintrerupta datorita ofertei VTC si ofertei de taxi extinse.

 

* Pentru o călătorie ușă-la-ușă, clienții își pot rezerva acum șoferul în avans pe site și pe aplicația mobilă OUI.sncf în același timp cu biletul de tren.

 

* Pentru acești doi giganți de mobilitate, acesta este primul pas într-un parteneriat global datorită lansării unei tehnologii inovatoare.

 

 Logo Kharoo 1200x800

«MON CHAUFFEUR» UN SERVICIU "INOUI" TGV PENTRU O CALATORIE "Neteda 

 

TGV INOUI își continuă dezvoltarea și sprijină clientul pentru o experiență de călătorie mai fluidă. Acest nou serviciu inovator, dezvoltat de KARHOO, un start-up al Groupe Renault, îmbunătățește gama actuală de servicii TGV INOUI. Noua platformă digitală accesibilă pe site-ul OUI.sncf oferă mai mulți parteneri, mai multe parcări auto, o calitate mai bună a serviciilor și prețuri mai atractive, comparând în timp real ofertele VTC și taxiurile pentru a ajunge sau a ieși de la stațiile principale TGV.

 

Acesta va fi desfășurat în 2019 în aproximativ 100 de orașe din Franța și va îmbogăți treptat oferta platformei (scaun pentru copii, transfer de recepție PMR partajat). La lansare, "Mon Chauffeur", un serviciu TGV INOUI, cuprinde:

_ Selecția celor mai bune oferte la cel mai bun preț, calculată în funcție de ruta și plătită la momentul comenzii.

_ O rezervare garantată, fără așteptare, iar șoferul (VTC, Taxi), care este rezervat în avans, așteaptă la un punct de întâlnire desemnat și se adaptează eventualelor modificări ale programului.

_ O alegere dintr-o gamă largă de vehicule pentru a satisface nevoile clienților familiei și Pro (Sedan, camion cu 7 locuri, vehicul ecologic, taxi, taxi de motocicletă)
 

 

CUM SĂ FOLOSIȚI "MON CHAUFFEUR"?

 

În prezent, serviciul "Mon Chauffeur" este disponibil pentru a ajunge sau a ieși din 26 de stații TGV INOUI.

Toți clienții SNCF au posibilitatea de a rezerva o excursie "Driverul meu" pe site-ul sau aplicația Yes.sncf. La bordul companiei TGV INOUI, clienții pot rezerva și un șofer înainte de sosirea lor la stație prin conectarea directă la portalul LE WIFI.

 

Serviciul "Mon Chauffeur" este oferit, de asemenea, clienților care călătoresc în clasa întâi de către insoțitorul la bord, care poate rezerva o mașină cu șofer înainte de a ajunge la stație.

 

Datorită unei tehnologii de etichetare albe dezvoltată de Groupe Renault, serviciul "Mon Chauffeur" este unul dintre cele mai puternice și complete de pe piață, primul care oferă o ofertă de mobilitate complementară oriunde este prezent SNCF, oferind atât companiile VTC cât și companiile de taxi , șoferi independenți selectați cu atenție.

 

 

Jérome Laffon, director de marketing al SNCF Travel:

"Acest parteneriat cu Groupe Renault face posibilă satisfacerea provocărilor legate de mobilitatea comună și dezvoltăm soluții tehnologice pentru a facilita călătoriile clienților noștri. Cu acest nou serviciu TGV INOUI, simplificăm și netezim călătoriile clienților noștri de la începutul până la sfârșitul călătoriei". 

 

Arnaud Molinié, directorul Global Mobility din Groupe Renault și președintele Karhoo:

"Permiterea mobilității pentru toată lumea și peste tot a făcut parte din ADN-ul Groupe Renault încă de la înființare. SNCF Voyages și Groupe Renault au fost invitate să își unească forțele pentru a proiecta o ofertă de la primul la ultimul kilometru: o ofertă fără precedent, deoarece este capabilă să acopere o mare majoritate a Franței, fiind disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile o săptămână, pentru unul sau mai mulți pasageri, în afaceri, în comun sau în familie și la cele mai avantajoase rate de pe piață".

"Karhoo, platforma noastră de mobilitate urbană, beneficiază de o tehnologie puternică care leagă flotele de taxi și VTC de clienți din întreaga lume, agregând un total de 1,8 milioane de vehicule pe șase continente. Aceasta ilustrează pe deplin abilitatea companiei noastre de a pune inovația în centrul unei oferte de mobilitate revoluționară". (Photo Credits: Kharoo; Credits: Jean-Brice LEMAL)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz