Fgg  PARIS SACLAY AUTONOMOUS LAB 1200x800

 

Paris-Saclay Autonomous Lab: noi servicii de mobilitate autonomă, electrică și partajată

 


Scopul proiectului Paris-Saclay Autonomous Lab este de a elabora și a testa diferite servicii de mobilitate publică și privată inteligente, autonome, electrice și comune pentru a suplimenta sistemele de transport existente în zona Paris-Saclay.

Se va înființa un sistem cuprinzător de transport autonom care să cuprindă autovehicule autonome, un sistem de supraveghere, o infrastructură conectată și aplicații pentru clienți și vor fi efectuate experimente pentru a determina cerințele pentru extinderea unui serviciu autonom de mobilitate.

Sistemul experimental care utilizează autovehicule electrice autonome - trei prototipuri Renault ZOE Cab și o navetă Transdev-Lohr i-Cristal - vor fi puse în mod progresiv la dispoziția unui grup de utilizatori.

Groupe Renault, Grupul Transdev, IRT SystemX, VEDECOM și Universitatea din Paris-Saclay au inițiat proiectul Paris-Saclay Autonomous Lab. A fost lansat sub acronimul EVAPS [1] cu sprijinul programului de investiții pentru viitor al guvernului francez (PIA) încredințat ADEME [2]; Établissement Public d'Aménagement Paris-Saclay [3]; comunitatea urbană Paris-Saclay; Departamentul Essonne; și Ile-de-France Mobilités (Photo Credits: Jean-Brice LEMAL)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz