A195285 Lar1200x800

In imagine: Angajații din toate departamentele de producție și de la asigurarea calității cu directorul de plante Albert Mayer (din față, al cincilea din stânga) și președintele Consiliului general al întreprinderilor Audi, Peter Mosch (din față, al patrulea din stânga).

 

Audi A4 își sărbătorește ziua de naștere de 25 de ani


*    Model de succes în a cincea generație
* Directorul de Plant Albert Mayer: "Audi A4 simbolizeaza brandul si planta noastra"
*  Mai mult de 7,5 milioane de unități produse în întreaga lume


Audi celebrează o aniversare majoră în segmentul premium: în urmă cu 25 de ani, primul Audi A4 a ieșit de pe linia de asamblare din Ingolstadt. De atunci, brandul cu cele patru inele a produs mai mult de 7,5 milioane de unitati din model. Un sfert de secol după naștere, cererea nu este suficientă pentru Audi A4, acum în a cincea generație. Cu 344.586 unități vândute în 2018, modelul A4 este cel mai popular model al celor patru inele din lume. Aproximativ fiecare al cincilea Audi livrat în întreaga lume astăzi vine din această serie.

 

Audi A4 a stabilit noi standarde atunci când a intrat în producție în 1994 ca succesor al seriei Audi 80. Cu eleganta, sportivitatea si confortul, a impresionat rapid clientii din intreaga lume. Modelul a devenit un bestseller în primul său an complet de producție în 1995, când mai mult de 272,052 de unități au ieșit din linia de producție. Și astăzi, modelul continuă să lanseze evidențiază în clasa sa cu numeroase sisteme de asistență pentru șoferi. "Pentru un sfert de secol acum, Audi A4 a simbolizat cele patru inele ca nici un alt model. Este o tehnologie de ultimă oră în clasa mijlocie premium, precum și tehnologii inovatoare de producție la cel mai înalt nivel ", a declarat Albert Mayer, directorul fabricii de la site-ul Audi din Ingolstadt. "Audi A4 este un pilon cheie al fabricii din Ingolstadt în special. Angajamentul neobosit al angajaților noștri și pasiunea pentru brandul nostru au fost și continuă să fie forța motrice din spatele povestii impresionante de succes a modelului A4. "

 

Peter Mosch, președintele Consiliului Muncii al Grupului la AUDI AG: "A4 este un simbol al succesului mărcii Audi. Colegii noștri au făcut acest lucru posibil în ultimii 25 de ani, cu multă dedicare și angajament. Aceasta este o mare realizare a căreia suntem foarte mândri membri ai Consiliului de Lucru și pe care aș dori să îi felicit pe toți cei implicați ".

 

Cererea pentru Audi A4 este nesatisfăcătoare în ceea ce este acum (din 2015) a cincea generație. Clienții din China, Germania și Statele Unite ale Americii decid cel mai adesea un Audi din seria A4. În 2018, aproximativ una din cinci mașini livrate de Audi pe piața germană a venit din această serie. Cel mai popular model Audi din China este ampatamentul cu ampatament lung A4, produs în special pentru piața chineză.

 

Cu o producție totală de până la 7,5 milioane de unități, modelul A4 este cel mai de succes model Audi al tuturor timpurilor. De la lansarea celei de-a patra generații A4 în 2007, cele două centrale principale ale Audi din Germania - Ingolstadt și Neckarsulm - au împărțit producția A4 prin așa-numitul sistem de plăci de producție. Audi produce modelul și în Asia pentru piețele locale: în Changchun, China și în Aurangabad, India.

 

Aflați cum Audi A4 a devenit o mașină de cult în anii '90 pe site-ul audi.com (Photo Copyright: AUDI AG)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz