2020 Toyota Prius PRIME Whats New  1200x800

 


*  Al 5-lea loc disponibil acum, plus încărcări de conectivitate pentru cel mai eficient hibrid Toyota încă


02 mai 2019
PLANO, Texas (2 mai 2019) - Toyota Prius Prime primește multe upgrade-uri pentru 2020 și rămâne cel mai eficient hibrid Toyota și una dintre cele mai bune opțiuni pentru a proteja șoferii de creșterea prețurilor la pompa de gaz. Disponibil în această vară, prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de producător pentru nivelul LE va fi de 27.600 de dolari, MSRP pentru clasa XLE va fi de 29.500 $, iar MSRP pentru seria limitată va fi de 33.500 $.

Cuvântul "Prime", care este definit ca fiind cel mai bun sau cel de sus, este o potrivire naturală pentru modelul Prius, deoarece este cel mai avansat și mai bine echipat Toyota Prius din istoria globală a modelului de aproape două decenii. Puterea de a funcționa fie în modurile EV20, fie în modurile hibride, Prius Prime stabilește  un echilibru armonios între necesitate și dorință.

 

Noile upgrade-uri pentru anul 2020 includ:


Noul  scaun 5 pentru încă mai mult spațiu


Standard Apple CarPlay®, SiriusXM® și Amazon Alexa


Două porturi USB suplimentare pentru pasagerii din spate


Negre accente interioare pentru a înlocui accentele anterioare anterioare pentru o simțire mai plăcută


Un nou extender pentru umbrele solare


O relocare a butoanelor încălzitorului scaunului pentru pasagerii din față pentru o utilizare mai ușoară


Strategie de nivel nou care oferă LE, XLE și gradele limitate

Prime este cel mai eficient hibrid Toyota încă. Conceput cu tehnologie inteligentă, materiale premium și inginerie grijuliu, Prius Prime reprezintă următorul pas al călătoriei continue a Toyota de a ajunge la o mobilitate mai eficientă, fără compromisuri. Cu gama de conducere totală estimată de constructor de 640 de mile și gama de conducere EV Mode20 de 25 de mile, Prius Prime continuă să ridice nivelul de eficiență. Sistemul de propulsie este un sistem de acționare cu două motoare care îmbunătățește accelerația în modul EV pentru o acțiune distractivă. Prius Prime este, de asemenea, excelent pentru navetiști, deoarece HOV-a aprobat  dreptul unui autovehicul verde cu un singur ocupant de a circula în unele state, cum ar fi California și New Jersey.

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz