2019   Renault Light Commercial Vehicles Range 1200x800

 


* Liderul pieței de vehicule utilitare și utilitare ușoare electrice din Europa, Groupe Renault dezvăluie patru noi modele: Renault MASTER, noul Renault TRAFIC, noul Renault ALASKAN și KANG Z.E. Concept.

* Groupe Renault urmărește o strategie ambițioasă pentru vehiculele comerciale ușoare. Renault își propune să își extindă poziția de lider pe piețele noi.

* Renault își prezintă viziunea asupra viitorului, explorând noi utilizări ale livrării ultimelor mile cu EZ-FLEX, un vehicul electric experimental și LCV conectat.

 89 2019 Renault Light Commercial Vehicles Range 1200x800

"2018 a fost cel mai bun an pentru vânzările de Vehicule Comerciale ușoare în ceea ce privește vânzările, cu o creștere de 34% față de anul precedent. În 2019, vom continua reînnoirea gama noastră pentru a satisface așteptările clienților noștri. Datorită dezvoltării Renault Pro + și ofertei noastre de servicii conexe, vom continua să dezvoltăm soluții exacte și inovatoare pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor clienților noștri profesioniști", declară Denis Le Vot, Alianța SVP, Unitatea de afaceri Renault-Nissan LCV

"Ca parte a reînnoirii gamei sale, Renault oferă noul Master și noul Trafic cu o identitate vizuală consolidată. Acest design modern, robust, expresiv și convingător este prezentat în partea din față a tuturor vehiculelor comerciale ușoare, la fel ca și front-end-ul noului Renault Alaskan. Noua generație de Kangoos, prefigurată de Kangoo Z.E. Concept show car, va include de asemenea acest design", susține Laurens van den Acker, vicepreședinte executiv, Corporate Design, Groupe Renault

 

Groupe Renault face viata mai usoara clientilor sai de afaceri prin cresterea designului si calitatii produselor sale, a mai multor tehnologii, confort si servicii. În 2019, grupul reînnoiește o parte din gama LCV pentru a-și confirma poziția de lider pe piață.

 New Renault Master1200x800

Noul Renault Master oferă un capăt frontal nou, mai mare și mai robust, un interior complet modernizat, noile ajutoare de conducere (Asistență pentru vedere din spate, Side Wind Assist ...), motoare mai puternice și mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil (până la 180hp / 400Nm). Ea simplifică viața utilizatorilor cu echipamente noi și inovatoare. Noul Maestru există, de asemenea, într-o versiune electrică completă cu New Master Z.E ..

New Renault Trafic1200x800

Noul Renault Trafic Van este un van multifuncțional și modernizat, care oferă un design interior și exterior sofisticat, cu motoare noi și cutie de viteze automată EDC6. Noul Renault Trafic există, de asemenea, în versiunile de transport pasageri Combi, Autobuz și SpaceClass.

New Renault Alaskan 1200x800

Noul pickup Renault Alaskan are încă un design muscular cu noi caracteristici pentru o mai bună rezistență și maximă siguranță. Acesta oferă o sarcină utilă mărită la 1,1 tone.

Renault Kangoo ZE Concept 1200x800

Kangoo Z.E. Concept este un showroom electric și urban, care preconizează reînnoirea gama Kangoo, așteptată începând cu 2020. Cu un design sculptat și dinamic, acesta poate fi adaptat schimbărilor de moduri de lucru și de mobilitate.
 

 9 2019 Renault EZ FLEX 1200x800

După dezvăluirea conceptului de mașină EZ-PRO, Groupe Renault continuă să se pregătească pentru viitor explorând noi utilizări ale livrării ultimelor mile cu EZ-FLEX, un vehicul electric și conectat, compact și manevrabil.

 

Cu cei 120 de ani de experiență și de conducere pe piața camioanelor și utilitarelor ușoare electrice din Europa din 1998, Groupe Renault a stabilit un nou record global de vânzări în 2018 cu 619.229 vehicule înmatriculate. Grupul își poziționează poziția nu numai în Europa, ci și în America Latină și în regiunea Asia-Pacific. Renault este un pionier și un lider european în vehicule utilitare ușoare electrice (cu o cotă de piață de 46,2%), în principal cu Kangoo Z.E., cel mai bine vândut.

 

Groupe Renault prezinta o conducere mai puternica decat oricand pe piata LCV si isi confirma ambitia de a deveni alianta Renault-Nissan-Mitsubishi, primul jucator mondial in vehicule utilitare cu volan, cu peste 2,5 milioane de unitati vandute. Grupul își dezvoltă prezența la nivel mondial în Coreea de Sud prin lansarea modelului Renault Master, în America Latină, cu un nou Kangoo adaptat nevoilor clienților din America de Sud și cu autovehiculul Duster Oroch, cel mai bine vândut în Argentina și Columbia piețe. În China, obiectivul este de a lansa până în 2022 șapte vehicule utilitare ușoare (din care trei vehicule electrice complete) cu RBJAC (Renault Brilliance Jinbei Automotive Company) (Photo Credits: Olivier MARTIN-GAMBIER, Thomas MOTTA/Prodigious,Renault Design)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz