2019   Range Ultimate Limited Edition Or Techroad 1200x800

 

 


* Descoperiți noutățile Dacia în sala 4 la Salonul Auto de la Geneva.

* O gamă exclusivă: Seria limitată cu limite superioare sau Techroad (în anumite țări), cu Duster, Logan și familia Stepway.

* Motoare noi 1.3 TCe 130 GPF și 150 GPF pe Duster: disponibile pe versiunile 4x4 în vara anului 2019.

* Anul record pentru Dacia: 700.798 vehicule vandute pe plan mondial in 2018 (+ 7% crestere). * * Sandero: încă cel mai popular vehicul în clasamentul de vânzări pentru consumatori din Europa.

 

 

Geneva (Elveția), 4 martie 2019 - La Salonul Auto de la Geneva din 2019, Dacia prezintă seria limitată Ultimate, numită și Techroad în unele țări *. O ediție cross-range disponibilă cu Duster, Logan și familia Stepway - Sandero, Logan MCV, Lodgy și Dokker - în două culori noi: Fusion Red și Highland Gray.

 

Dacia prezintă si noile motoare 1.3 TCe 130 GPF și 150 GPF valabile pe Duster. Această nouă generație de motoare pe benzină combină ultimele inovații ale Alianței pentru a oferi cele mai înalte cerințe în ceea ce privește fiabilitatea și durabilitatea.

 

Cu un design puternic, caracteristici roșii de finisaj cu tapițerie gri, tapițerie grafică, noile vehicule Dacia sigur că vor întoarce capetele iubitorilor de mașini!

 

Seria limitată Ultimate (sau Techroad în funcție de țara) impresionează prin inserțiile roșii în afara vehiculului (pe liniile caroseriei, carcasele oglinzilor laterale și pragurile laterale), ca si pe interiorul panourilor interioare ale ușii, învelișul de aerisire, tapițeria specifică și covoare protectoare din spate. Cabina are un aspect confortabil, cu nuanțe alternante de gri deschis și roșu siret, creând un contrast cu tabloul de bord din carbon închis.

 

Un cap central al butucului de cukicul roșie indica noile roți din aliaj tăiat din aliaj de diamant de 16 inci (17 inci pe Duster) din argint spumos gri / Erbe Grey în două tonuri. Acest sistem inteligent oferă un efect de jante care denotă atractivitate, economie și ușor de întreținut.

 

Această serie limitată este echipată cu tehnologii Dacia utile, cum ar fi senzori de cameră și de parcare în spate, aer condiționat automat, hands-free și pachetul City Plus pe Duster, camera multiplă și sistemul multimedia Media Nav Evolution compatibil cu Apple CarPlay® și Android Auto®.  În funcție de țară, noua serie limitata va fi lansata la începutul lunii martie în Europa și în cele 44 de țări de comercializare Dacia.

 

Pentru Ionuț Gheorghe, directorul de vânzări și marketing Dacia:

"Această lansare prezice un început promițător in 2019! Acesta urmează un an record în Europa în 2018, cu rezultate excelente pentru Sandero și New Duster, care au înregistrat o creștere a vânzărilor cu 20,5% ".

 

Noile înregistrări de vânzări

În 2018, Dacia a vândut 700.798 de vehicule în întreaga lume, o creștere globală a mărcii de 7% (7,5% pentru autoturisme, 1,1% pentru vehiculele utilitare ușoare).

Ea stabilește un nou record în Europa! Cu 511,622 înregistrări (+ 10,3%), a avut o cotă de piață de 2,9% (+0,3 puncte).

Sandero este în continuare cel mai popular vehicul în clasamentul vânzărilor către consumatori în 2018. Lansat în urmă cu un an, noul Duster se situează ca cel mai popular vehicul în vânzările de consum din Europa.

 

* Franța, Italia, Regatul Unit, țările nordice, țările din regiunea Adriatică ...  (Photo Credits: Renault Marketing 3D-Commerce)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz