2020 Corolla GroupShot 04 ECE5F1200x800

 

 

Performanțele și designul îmbunătățesc noua Toyota Corolla 2020

 


-   Design dinamic nou

 

- platforma TNGA pentru agilitate și confort deosebite

 

-    Primul Corolla Hybrid din Statele Unite

 

-  Economie combinată de combustibil de 52 MPG în hibrid

 

-  Motor de 2.0 litri nou cu Dynamic Force disponibil cu o putere de 169 CP

 

- Transmisie variabilă continuă cu modificări dinamice sau transmisie manuală cu șase trepte

 

- standardul Toyota Safety Sense 2.0.

 

-   Audio standard cu Wi-Fi Connect, Amazon Alexa și compatibilitate pentru Apple CarPlay

 

-   Prețul de vânzare recomandat de la 19.500 USD

 

-    De vânzare începand din martie 2019

 

 

SAVANNAH, Ga, 26 februarie 2019 -. Cu mai mult de 46 de milioane de unități de Toyota Corolla vandute la nivel mondial, înceland cu anul 1966, ar fi dificil de găsit un șofer care sa nu fi auzit de acest autoturism. Se pare că toată lumea are o poveste cu Corolla. Cu toate acestea, mulți vor fi surprinși când vor vedea că modelul Toyota Corolla 2020 a fost reimaginat și reconfigurat. Și aceasta este exact ideea.

 


Povestea celei de- a 12-a generații a modelului Toyota Corolla a ajuns în trei capitole: Corolla hatchback cu totul nou sosit vara trecuta; apoi a venit sedanul Corolla vândut în prezent;  și apoi a urmat  prezentarea primului hibrid Corolla din Statele Unite la Salonul Auto de la Los Angeles. Toate trei sunt bazate pe Toyota New Global Architecture (Toyota New Global Arhitectura, tnga), care este mult mai mult decât o nouă structura, cu noi abordări la inginerie, proiectare, asamblare și materiale. Acum există o Corolla pentru fiecare persoană.

 

 

Platforma TNGA transformă stilurile Toyota într-o fascinație pentru șoferi și consolidează valoarea și fiabilitatea modelului. Aceștia au același ADN. Nu este surprinzator, apoi, că sedan Corolla 2020 ridica drastic punctul central al acestui model în confort și rafinament.

 

 

Noua imagine îndrăzneață a sedanului Corolla este o reflectare perfectă a transformării care a avut loc, de la barele de protecție și de la roți, la acoperiș. Platforma TNGA implică un motor disponibil care produce mai multă putere decât predecesorul său și oferă o mai mare eficiență în consumul de combustibil. Sedanul Corolla își păstrează deplasarea extrem de silențioasă și de netezime maximă. TNGA implică, de asemenea, o senzație de înaltă calitate pe toate suprafețele, comutatoarele și comenzile pe care șoferul le vede și le atinge. Și, în esență, TNGA îndeplinește angajamentul Toyota față de siguranța șoferului și a pasagerilor datorită pachetului de sisteme de siguranță activă Toyota Safety Sense 2.0, standard pentru toate modelele Corolla.

Eficiență în toate versiunile

Toate versiunile Corolla 2020 au o mai bună estimare combinată a eficienței consumului de combustibil decât generația anterioară. Versiunile L și LE au o estimare mai mare in eficiența combustibilului în trei categorii de mers (oraș, autostradă și combinate), în timp ce XLE are o eficiență mai bună în oraș și autostrada, și aceeași eficiență la Combustibil combinat.

 

 

Noul motor dinamic Force, care adaugă 37 de cai putere la SE și XSE privind comparativ generațiile anterioare ale acestor versiuni, are o valoare estimata de trei mpg combinat mai mult cu CVT, și aproximativ două ms mpg combinate cu transmisie manuală.

 

Corolla Hybrid, care are cel mai mic preț de achiziție al întregii linii hibride Toyota și are a doua cea mai mare estimare a milelor pe galon între toate vehiculele de pe aceeași linie.

 

 

Toate versiunile Corolla vor fi în reprezentanțe în luna martie a acestui an; versiunea pe conbustibil va fi vândută la un preț începând de la 19.500 USD și Corolla Hybrid de la 22.950 USD

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz