2018 Toyota Camry Lineoff 1200x800

 

 

* Producția Toyota în America de Nord de este de aproape 2 milioane în 2018
* Mai mult de 38 de milioane de vehicule produse în America de Nord Din 1986


30 ianuarie 2019
PLANO, Texas (28 ianuarie 2019) - În 2018, Toyota a construit 193.530 de vehicule la fabricile de asamblare a autovehiculelor din America de Nord. Din 1986, producția totală de vehicule Toyota din America de Nord a atins mai mult de 38 de milioane.



Filozofia Toyota este de a construi acolo unde se vinde și cumpără unde se construieste. Factorii economici pozitivi, cum ar fi prețurile scăzute ale combustibililor, stabilitatea continuă în economia globală și cererea puternică a clienților pentru camioane și SUV-uri au fost factorii-cheie pentru producția din 2018.



"Fiecare piesa si fiecare vehicul care iese de pe linie reflecta angajamentul nostru fata de siguranta, calitatea, valoarea si, mai presus de toate, pasiunea noastra pentru depasirea asteptarilor clientilor", a declarat Chris Reynolds, directorul executiv al departamentului Manufacturing and Corporate Resources, Toyota Motor North America . "Succesul nostru continuu se datorează muncii grele și dedicării membrilor echipei la cele 14 fabrici de producție din America de Nord".

Cea de-a 15-a fabrică Toyota, un joint venture cu Mazda, este programată să se deschidă în Huntsville, Alabama, în 2021.

 

2018 * Momente importante

 

În 2018, cinci dintre cele 10 fabrici din Statele Unite ale Americii au continuat să dezvolte o investiție de 373,8 milioane de hibride pe an, anunțată în 2017. Investiția a inclus, de asemenea, implementarea companiei Toyota New Global Architecture (TNGA) la Toyota Motor Manufacturing, Alabama .

Alte aspecte ale investiției includ:
* Producerea de transaxle hibride la Toyota Motor Manufacturing, Virginia de Vest
* Extinderea capacității motorului de 2,5 litri la Toyota Motor Manufacturing, Kentucky
* Creșterea producției de blocuri de motor de 2,5 litri la Troy, Missouri, plantă din Bodine
* Producția de carcase cu transmisie hibridă și a carcasei, blocuri de motor de 2,5 litri la facilitatea din Bodine, Jackson, Tennessee

De asemenea, s-au desfășurat investiții continue la: Toyota Motor Manufacturing, Indiana, care implementează o investiție de 600 milioane USD TNGA pentru a crește producția Highlander; și Toyota Motor Manufacturing, Kentucky, unde 1,33 miliarde de dolari sunt alocate pentru upgrade-urile TNGA și un nou magazin de vopsele.

Alte realizări:
* Fabrica lui Bodine din Jackson, Tennessee, a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare în septembrie.
* Toyota Motor Manufacturing, San Antonio, a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare în luna octombrie.
* Prelungirea terenului pe plantație de 1,6 miliarde de dolari a Toyota cu Mazda în Alabama. Fabrica va avea o capacitate de 300.000 și va angaja 4.000. (Investiția Toyota este de 800.000 de dolari, cu intenția de a construi 150.000 de Corolla.)
* Premiile JD pentru calitatea producției: Toyota Motor Manufacturing, Cambridge North, Ontario, Canada (linia Corolla) a primit premiul "Gold" JD pentru calitatea inițială, alături de Toyota Motor Manufacturing, Kentucky (linia ES Lexus) Premiul pentru calitatea centralei electrice. În plus, Toyota Motor Manufacturing, Cambridge South, Ontario, Canada, a primit un premiu "Bronze" JD Power Plant, precum și Toyota Motor Manufacturing, Indiana, pentru linia Highlander și Sequoia.

Toyota produce 13 modele în America de Nord, printre care: Avalon, Camry, Corolla, Highlander, RAV4, Sequoia, Sienna, Tacoma, Lexus RX 350, Lexus ES 350, Yaris și Yaris iA. Toyota are în mod direct peste 47.000 de angajați.

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz