New Renault Clio 1200x800

 

 

Noul Renault CLIO: icoana unei noi generații 


Renault dezvaluie noul Clio, cea de- a cincea generatie found deja vandut la 15 milioane de unitati. De când a fost lansat pentru prima dată în 1990, Clio a devenit cel mai  vândut model la nivel mondial al Renault Group. Vehiculul, cel mai adesea onorat de către francezi ca mașină preferată, a crescut chiar și pentru a deveni modelul de vârf al segmentului B din Europa. Între 2012 și 2018, vânzările au crescut de la an la an (ajungând la un total de peste 450,00 unități vândute în 2018 peste tot în lume), o performanță comercială excepțională!

 

Noul Renault Clio va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2019 in 5 martie.

 

Noul Renault Clio declanșează o revoluție interioară

Este nevoie doar de o clipă să observați. Calitatea percepută și ergonomia interiorului au fost stabilite ca priorități pentru echipele de design interior de tip All-new Clio. Cabina are o nouă dimensiune în ceea ce privește calitatea percepută, cu materiale de ultimă generație, in invelis moale pe bord, panourile ușii și imprejurimile consolei centrale și found finisate cu meticulozitate. Dispunând de un design mai compact pentru a elibera spațiu și pentru a integra mai multe tehnologii în mașină, noul "Cockpit inteligent" al noului Clio este orientat spre șofer. Forma sub formă de undă subliniază impresia de lățime. Echipat cu cele mai largi ecrane din segment, oferă o ergonomie cu o modernitate extrem de modernă pentru o experiență de conducere mai imersivă. Noua versiune Clio aduce și inovații unice pentru segmentul larg accesibil, printre care și o frână de parcare electrică, care este deosebit de utilă în conducerea in orașe.

"Cea de-a cincea generație de Clio este foarte importantă pentru noi, deoarece este cel mai bine vândut segment și cel de-al doilea cel mai bine vândut automobil din Europa, toate categoriile combinate. Clio este o icoană, iar cele mai recente caracteristici sunt cele mai bune din generațiile anterioare. Designul exterior al Clio IV a câștigat peste clienții noștri și continuă să o facă astăzi, așa că am ales să păstrăm acel ADN în timp ce aduceam modernitate și eleganță noului model. Interiorul a suferit o adevărată revoluție, cu o îmbunătățire considerabilă a calității percepute, o mai mare sofisticare și o tehnologie. Este cel mai bun Clio vreodată",, declard Laurens van den Acker, vicepreședinte senior, Corporate Design. (Photo Credits: Benoît CHIMENES, Anthony BERNIER/Prodigious, Renault Design)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz