2020 Toyota Supra Barrett Jackson

 

Prima producție 2020 Toyota GR Supra ajunge - pentru 2.1 milioane de dolari- la licitația Barrett-Jackson Scottsdale (Arizona, USA)

 


19 ianuarie 2019
SCOTTSDALE, Arizona (19 ianuarie 2019) - Prima producție Toyota GR Supra pentru 2020, care a fost scoasă de pe linia de asamblare "Global # 1", a fost licitată pentru caritate în această seară, în valoare de 2,1 milioane de dolari, la cea de-a 48-a licitație anuală Barrett-Jackson de la WestWorld Scottsdale. 

"Am făcut prima seară de producție 2020 GR Supra justiție la Barrett-Jackson", a declarat Bob Carter, vicepreședinte executiv de vânzări, Toyota Motor North America. "Când Toyota lansează un vehicul de acest calibru, aveți doar o șansă să o faceți corect - și această licitație a fost locul perfect. După 20 de ani, aceasta marchează întoarcerea unei legende. Amatorii de sporturi de sport visează să alunece în spatele volanului unui nou Supra - și suntem bucuroși să facem parte din transformarea acestui vis într-o realitate ".

O construcție diferită de oricare alta din lume, "Global # 1" este singurul VIN care se va încheia în 20201 - cu "2020" reprezentând anul în care Supra a fost reintrodusă în lume și "1" marcându-l drept primul vehicul care se rostogolește de pe linia de producție. Exteriorul este finisat din fabrică cu un exterior exterior gri, oglindă roșie și roți negre mat. În interior, Supra este la fel de unic, cu inserții roșii interioare și fibre de carbon, reprezentând prima ediție de lansare pentru piața din S.U.A.

"A fost o onoare să ne alăturăm lui Bob Carter și restului echipei Toyota în blocul pentru vânzarea istorică a primei producții Toyota Supra 2020", a declarat Craig Jackson, președinte și CEO al Barrett-Jackson. "Extremitatea incredibila a suprapusului de pe suprafata blocului a fost resimtita de toata lumea in arena. Acesta a fost un moment de 20 de ani. Mai important, suntem incantati ca ne-am alaturat echipei Toyota in eforturile lor de a strange fonduri in lupta impotriva bolilor de inima si accident vascular cerebral, precum si de a sustine veteranii nostri militari ".

Vânzarea Supra sprijină American Heart Association (AHA), cea mai veche și cea mai mare organizație voluntară a națiunii dedicată luptei împotriva bolilor de inimă și accident vascular cerebral, și Fundația Bob Woodruff (BWF)

 
"Toyota cunoaște accelerarea, deci nu este deloc surprinzător faptul că sprijinul lor generos ajută la accelerarea științei pentru a pune capăt bolilor de inimă și a accidentului vascular cerebral, numărul 1 și cel de-al 2-lea ucigaș din întreaga lume", a declarat Nancy Brown, CEO al American Heart Association. American Heart Association este onorat sa colaboreze cu Toyota pentru a crea comunitati mai sanatoase si imputerniceste oamenii sa fie in scaunul de conducere a sanatatii lor.
 
Totodată, BWF, fondată în 2006, după ce reporterul Bob Woodruff a fost lovit de o bombă de pe marginea drumului, acoperind războiul din Irak, a condus o chemare durabilă la acțiune pentru ca oamenii să se ridice în picioare pentru eroi și să răspundă nevoilor emergente și pe termen lung ale veteranilor de astăzi.
 
"În timp ce veteranii noștri se întorc acasă, Fundația Bob Woodruff ajută la asigurarea faptului că cei care sunt afectați de serviciul lor sunt susținuți de cele mai bune programe din clasă care răspund nevoilor lor actuale și pe termen lung", a declarat Anne Marie Dougherty, CEO al Bob Fundația Woodruff. "Misiunea noastră este posibilă prin angajamentul și generozitatea durabilă a partenerilor noștri de la Toyota și suntem recunoscători că suntem parte a viziunii lor pentru un viitor mai bun".
 
Ofertantul câștigător a primit, de asemenea, o experiență completă a cursei VIP, care include un costum de curse profesionist complet personalizat, două treceri VIP și treceri fierbinți către TOYOTA OWNERS 400 - Richmond Raceway și o șansă de a conduce automobilul și de a face tururi cu Michael Waltrip

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz