LJC Showcar Name Reveal 1200x800

Noul crossover al segmentului C de la Renault se va numi ARKANA. Showcar-ul noului model global va avea premiera la Salonul Auto de la Moscova 2018, pe 29 august.

 

Numele noului model este derivat din limba latină ARCANUM ("secret"), care a fost folosită de secole pentru a marca evenimente și fenomene de importanță deosebită. Numele ARKANA subliniază unicitatea viitorului crossover și magnetismul acestuia. Conceptul modelului ARKANA este asociat cu misterul, atractivitatea și spiritul de pionierat.

 

Noul crossover distinctiv Renault ARKANA este gata să spargă modelul pieței SUV datorită designului său unic. Acesta va fi prezentat pentru prima dată în Rusia în această vară ca showcar și lansat pe piață în 2019. Acest nou crossover global Renault, cu designul său unic, va fi apoi introdus în alte țări.

 

Aflați mai multe despre Renault ARKANA, în data de 29 august, la Salonul Auto de la Moscova sau direct pe site-ul Renault Media. (Photo Credits: Neel POTGIETER)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz