Lets Go Places Tag 01 A6EF986EA7326E8F55CD861A416C12FEA25D430B 1200x800

Chuck Norris primește o mână de la Toyota Tacoma


PLANO, Texas (17 august 2018): Cea mai noua campanie a lui Toyota, care sustine mai multe modele, incepe sa se difuzeze in aceasta saptamana, oferind trei noi spoturi TV si digitale: "Hard as Chuck" cu Chuck Norris, "Tag" si "ASA de frumos". De asemenea, recent s- a lansat și o parte din campania multi-model " The Untameables ".

"Această abordare bazată pe mai multe modele de campanii permite companiei Toyota să ajungă la publicul țintă cu o varietate de produse care au fost lansate într-o singură campanie", a declarat Ed Laukes, vicepreședinte al grupului de marketing, Toyota Motor North America. "Prin prezentarea mai multor modele într-un singur loc, putem ajunge la clientul potrivit, fără să mai vorbim de o întrerupere între campaniile individuale ale vehiculelor."

În noua campanie, creată de Saatchi & Saatchi, vehiculele Toyota sunt portretizate în mod eroic și amuzant. Campania își propune să sporească acordul de cumpărare prin demonstrarea performanței, capacității și stilului vehiculelor, ținând seama în mod special de publicul relevant, cum ar fi familiile, entuziaștii în aer liber și tinerii.

Lets Go Places So Beautiful 01 2DD4987783FEE85BBCBF31B42C2867B1B75F272D 1200x800

Pentru clientul de aventuri de acțiune, noul spot "Tough as Chuck" prezintă legendarul Chuck Norris
împrumutându-i superputeriile de acțiune eroului Tacoma-ului încrezător pentru a trage prin situații dificile cum ar fi doar Chuck Norris.

Pentru creditele complete pentru fiecare loc, faceți clic AICI

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz