Semiluna1 1200x800

Ziarul electronic ZIUA24.RO.ro are un caracter civic si constituie o noua sursa de informare pentru internautii din judetul Maramures, Romania si pentru cei din afara granitelor Romaniei. ZIUA24.RO vine cu o oferta de materiale informative de calitate: stiri in timp real, articole si analize la cald cu privirr la evenimentele, cu preponderenta, locale.


Ideea infiintarii acestui ziar online a pornit de la nevoia societatii moderne si sanatoase de informare corecta a oamenilor si de transmitere rapida a stirilor importante si relevante pentru acestia. Ziarul electronic ZIUA24.RO este unul generalist si are ca principal scop informarea cititorilor din mediul online intr- un mod dinamic si obiectiv, zilnic si actual CU scopul proiectului media: informarea obiectiva si corecta a cititorilor din mediul virtual local, regional, national si international - gratie expansiunii Internetului.

Mediul online in materie de presa este unul foarte variat, iar informatiile sunt prezentate din perspective diferite. ZIUA24.ro are la baza caracterul civic al unui demers jurnalistic, strategie care a fost aplicata intr- o masura mai mare sau mai mica pana acum in mediul online romanesc. Noi punem cetateanul in prim- plan si apoi celelalte aspecte ale cotidianului. Cu alte cuvinte, ZIUA24.RO  isi propune sa prezinte, cu preponderenta, informatiile cu caracter civic.

Scopul principal al proiectului media ZIUA24.RO este acela sa o importanta sursa de informare zilnica a maramuresenilor si a romanilor de pretutindeni. Mai exact, ZIUA24.RO isi propune sa devina o reala sursa de informare pentru cei care doresc altceva in afara de scandaluri sau circuri de doi bani, totul prezentat din perspectiva adevarului pur- conform devizei portalului web: ZIUA24.RO | Adevarul Pur Online. Noi ii informam pe vizitatorii portalului nostru intr- un mod corect si obiectiv, intr- un mod just atat fata de cititorii nostri, cat si fata de persoanele ori institutiile publice.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz