IMG 20181117 145026 1200x800

 

CJ Maramureș, Municipiul Baia Mare și Ansamblul”Transilvania” - parteneri în proiectul „Iarna Băimăreană”

 

Consiliul Județean Maramureș s-a întrunit în ședință extraordinară joi, 23 noiembrie 2018, cu începere de la ora 14.00. Ședința a fost condusă de vicepreședintele George Moldovan, alături de care s-au aflat vicepreședintele Ioan Doriu Dăncuș și secretarul județului, Aurica Todoran. La ședintă au fost prezenți 23 de consilieri județeni din totalul de 35, ședința fiind statutară.


Proiectele supuse aprobării plenului au privit aprobarea încheierii unui acord de cooperare pentru realizarea evenimentului cultural „Iarna Băimăreană” și aprobarea contribuţiei Consiliului Judeţean Maramureş la diferite acţiuni finanţate din rezerva bugetară. Acestea au fost votate în unanimitate, însă doi aleși județeni s-au abținut de la vot. Este vorba despre vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș și consilierul județean Emil Ambruș.


Acordul de cooperare încheiat între Județul Maramureș prin Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare și Ansamblul Folcloric Național Transilvania are ca obiect cooperarea părților în vederea realizării și promovării în comun a evenimentului cultural „Iarna Băimăreană”. Programul evenimentului care se va derula în perioada 30 noiembrie 2018 – 1 ianuarie 2019, cuprinde numeroase concerte de muzică patriotică și folk, programe artistice pentru copii, concerte de muzică populară și modernă, concerte de colinde și cântece de iarnă precum și renumitul concert de muzică clasică susținut cu ocazia sărbătorii Anului Nou.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz